logo cole colorAvui s'han fet públiques les llistes del barem definitiu endreçades les peticions en funció de la puntuació obtinguda. Les poden consultar en els enllaços següents:

logo cole colorS'han elaborat les Bases per a l'atorgament d'ajuts de menjador escolar 2021-2022 del Baix Llobregat, així com els procediments per la convocatòria que es detallen a continuació:

Les famílies presentaran les sol·licituds i la documentació exigida en les bases dins del termini del 3 de maig al 22 de maig de 2021 i a la pàgina web del Consell estarà tota la informació per introduir la sol·licitud on-line, guies per complimentar el formulari, bases, formulari de consultes i telèfons de informació.

Les sol·licituds es podran presentar:

  • Telemàticament: Les sol·licituds s’hauran de sol·licitar telemàticament mitjançant la pàgina web del consell comarcal www.elbaixllobregat.cat, dins del termini establert.
  • En format paper: Els centres escolars facilitaran el model de sol·licitud en paper només a l’alumnat que no disposi de cap mitjà electrònic. Aquest model de sol·licitud s’haurà de retornat per les famílies al centre escolar dins del termini establert.

El ajuntaments donaran suport a les famílies en la tramitació de sol·licituds. S’encarregaran de l’actualització i mecanització de les sol·licituds presentades en format paper, i incorporaran la puntuació social dels expedients en el programa informàtic de gestió dels ajuts individuals de menjador (PIGAIM).

Restem a la vostra disposició per a qualsevol qüestió que considereu.

 

Guia per complimentar la sol·licitud

Preguntes freqüents


logo cole colorDilluns 19 d'abril s'han publicat els llistats amb el barem provisional del procés de matriculació d'educació infantil, primària i ESO.

Poden consultar els llistats a continuació.

 

 

logo cole colorJa està en marxa el nou web temàtic triaeducativa.gencat.cat , que neix amb un objectiu principal: oferir informació de qualitat i actualitzada als nois i noies que acaben l'ESO i han de decidir quina formació s'ajusta més als seus interessos i a la posterior sortida laboral. Aquest nou portal temàtic veu la llum en el context de pandèmia per la covid-19, que per segon any consecutiu impedeix la participació del Departament d’Educació en un esdeveniment presencial tan vinculat al suport i l'acompanyament als nostres joves com és el Saló de l'Ensenyament.
logo cole colorComencen les preinscripcions per al proper curs i, tal com ja va passar el curs passat, es realitzaran en format telemàtic . Les dates per dur-les a terme són:

- Infantil i Primària del 15 al 24 de març (tots dos dies inclosos)

- Secundària (ESO) del 17 al 24 de març (tots dos dies inclosos)

Per poder fer-la cal accedir a la pàgina del Departament d’Educació mitjançant l’enllaç següent:

- https://preinscripcio.gencat.cat/ca/inici/

Un cop en aquesta pàgina s’ha de seleccionar l’etapa educativa a la qual es vol fer la preinscripció (en el nostre cas pot ser Infantil de 3 a 6, Educació Primària o Educació Secundària – ESO). A continuació s’han de seguir els passos que el portal web va indicant.
Per a qualsevol dubte poden consultar amb la secretaria del nostre centre, al telèfon 93 379 18 56, o a través de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.