logo webDurant el mes de març es realitzaran les Jornades de Portes Obertes. Els dies i horaris per visitar el centre i conèixer el nostre model pedagògic són:

 

Dimecres 20 de març a les 15:15 (primària i infantil)

Dilluns 25 de març a les 17:15 (ESO)

Dimecres 27 de març a les 9:15 (primària i infantil)

Us hi esperem!


 

CARNESTOLTES2019Ja s'acosta el Carnestoltes i com cada any l'escola organitza tot una sèrie d'actes per celebrar-ho el proper divendres 1 de març.

Podeu descarregar-vos el programa de la celebració clicant en aquest enllaç.

CLICANT AQUÍ ET POTS DESCARREGAR EL PROGRAMA DE L'ACTE


 

logo xocolatadaEl proper divendres 15 de febrer, coincidint amb el dia internacional del càncer infantil, es farà una XOCOLATADA SOLIDÀRIA amb el lema TACA’T PEL CÀNCER INFANTIL! organitzada per diferents entitats i associacions de lluita contra el càncer infantil i a benefici de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

 L'escola, com ja es habitual des de fa uns anys, participa també en l'esdeveniment amb col·laboració de l'AMPA. També hi participaran voluntaris de l'ESO i el càtering Alcalà.
La xocolatada tindrà lloc a partir de les 17 hores al pati nou de l’escola (entrada pel carrer Pau Casals).
D’altra banda, el mateix divendres 15 de febrer és la data límit per a participar a la campanya solidària de recollida d’aliments. Com a acte de cloenda de la campanya, al pati de l’escola podreu veure uns murals elaborats pels alumnes de l’escola, amb informació de la quantitat d’aliments recollida. Agraïm a totes les famílies la vostra col·laboració!


 

logo control play sportslogo control play sportsUs informem que, a partir del dimarts 15 de gener, iniciem la campanya solidària de recollida d’aliments, amb la col·laboració de Càritas i la Creu Roja.

Des de l’escola es treballarà aquest tema amb els alumnes, per tal que siguin conscients que durant tot l’any hi ha manca d’aliments destinats a les persones que més ho necessiten, que entenguin el valor de la solidaritat i es pugui parlar del tema obertament; creant així un espai de diàleg en el qual es puguin compartir idees i coneixements. Clicant a llegir més podeu veure quins aliments fan falta

Eleccions al Consell Escolar

logo webInformen que, d´acord amb la Resolució ENS/2232/2018 d´1 octubre, per la  qual s´estableix el calendari del  procés electoral per renovar els membres del Consell Escolar dels centre públics i privats sostinguts amb fons públic, aquest curs s'ha de realitzar una renovació parcial dels membres del Consell.