Guitarra:
L’objectiu d’aquesta activitat és la de tractar de despertar i educar l’expressió musical de l’infant. Consolidar el domini musical amb l’aprenentatge d’un instrument, en aquest cas la Guitarra. L’objectiu de l’activitat es fomentar el gust per la música instrumental. Per poder realitzar aquesta activitat, es imprescindible disposar d’una guitarra espanyola.

extraescolars004

Taekwondo:
El taekwondo és un art marcial coreà basat en l’autodefensa, que actualment es practica també com a esport olímpic. L’activitat consisteix no només en aprendre les tècniques d’aquest art sinó també a promoure l’autoestima, l’autodisciplina i la concentració. Com a exercici físic, ajuda a millorar l’elasticitat, l’equilibri i la coordinació. Per poder realitzar aquesta activitat, es imprescindible disposar d’un dobok (“kimono”) i proteccions de peu.

extraescolars002

Hip Hop:
El Hip-Hop és caracteritza per ser un tipus de ball molt rítmic i a on conflueixen les habilitats musicals i les habilitats físiques. A través d’aquesta activitat també es treballen diversos valors com l’acceptació d’un mateix i del grup, el companyerisme i la perseverança. Al llarg del temps ha esdevingut un estil de ball que té un gran arrelament social, especialment entre els joves, que han transformat les seves arrels i l’han convertit en una manifestació esportiva sense fronteres.

extraescolars003