Taekwondo:
El taekwondo és un art marcial coreà basat en l’autodefensa, que actualment es practica també com a esport olímpic. L’activitat consisteix no només en aprendre les tècniques d’aquest art sinó també a promoure l’autoestima, l’autodisciplina i la concentració. Com a exercici físic, ajuda a millorar l’elasticitat, l’equilibri i la coordinació. Per poder realitzar aquesta activitat, es imprescindible disposar d’un dobok (“kimono”) i proteccions de peu. Es realitza al gimnàs de l'escola els divendres de 17:00h a 18.15h i poden participar-hi tots els alumnes a des de P-5. Preu: 50€/trim. Preu soci AMPA: 48€/trim.

Rítmica:

 La gimnàstica rítmica es una disciplina esportiva que combina elements del ballet, la gimnàstica i la dansa. Inclou l'ús d'elements com les cintes o les maces per a la realització d'exhibicions. Es tracta d'un molt bon exercici físic que millora la flexibilitat, propiocepció i l'equilibri. Es realitza al gimnàs de l'escola els dimarts per als alumnes de P-5, 1r i 2n de primària i els dijous per als alumnes de P-3 i P-4. L'horari per ambdós dies es de 17:00h a 18:15h. Preu: 22€/mes Preu soci AMPA 20€/mes.

Play with English:

Amb Play with English, els més petits podran iniciar-se en l'aprenentatge d'una tercera llengua a través de jocs, cançons i activitats. Fem del joc un vehicle per que l'anglès arribi als infants. Es realitza a l'aula d'infantil els dimecres de 17:00h a 18:15h i poden participar tots els alumnes d'educació infantil. Preu 50€/trim. Preu soci AMPA 48€/trim.

English fun and learn:

 English fun and learn permet als alumnes reforçar l'aprenentatge de l'anglès a través d'activitats com jocs, cançons o manualitats. Es una bona activitat per a aquells que necessitin una empenta amb l'anglès i vulguin fer-ho d'una manera més lúdica. Es realitza a les aules de primària els dilluns de 17:00h a 18:15h i poden participar tots els alumnes de primària. Preu 50€/trim. Preu soci AMPA: 48€/trim. 

Teatre: 

El teatre és l'art escènica relacionada amb l'actuació. En aquesta extraescolar els nostres alumnes aprendran l'art de l'actuació i l'interpretació a través d'exercicis, escenificacions, role-plays i d'altres activitats així com assajos i representacions. Es realitza al centre cívic els dimarts per als alumnes de 4t, 5è i 6è de 18:00h a 20:00h i els dilluns per als alumnes de secundària de 17:30h a 19:30h. Preu 27€/mes Preu soci AMPA: 25€/mes.

Dances orientals:

Activitat dirigida de dansa orientada als alumnes de secundària i als pares i mares que hi vulguin participar. Es practicarà diferents estils de dança orientals aprenent les peculiaritats de cada un d'ells i els diferents moviments que les componen. Es realitza els divendres de 15:45h a 16:45h al gimnàs de l'escola. Preu: 18€/mes Preu soci AMPA: 15€/mes.

Ioga:

El Ioga és una tradicional disciplina física, mental i espiritual que es va originar a l'Índia. És una activitat dirigida a pares i mares que vulguin gaudir des molts efectes beneficiós que té com son millorar l'aptitud física i la salut, disminuir els nivells d'ansietat o relaxar les tensions i les contractures. Es realitza els dimecres de 17:15h a 18:30h al gimnàs de l'escola. Preu 18€/mes Preu soci AMPA: 16€/mes.

Zumba:

La zumba és una disciplina esportiva relacionada amb el fitness que té com a objectiu per una banda, mantenir un cos saludable i per altra donar flexibilitat al cos mitjançant moviments de ball combinats amb una sèrie de rutines aeròbiques. Es una activitat dirigida als alumnes de secundària i a pares i mares. Es realitza els divendres de 15:00h a 15:45h al gimnàs de l'escola. Preu 18€/mes Preu soci AMPA: 15€/mes.

LEGO Robotix: 

És una activitat escolar enfocada al desenvolupament de l'interès per a la tecnologia i la ciència a través d'activitats dirigides en les que aprendran conceptes de programació, robòtica i molt més. Per a més informació disposem d'un tríptic informatiu. Es una activitat dirigida als alumnes de primària i secundària i es realitza dimarts o dimecres depenent del grup, de 17:15h a 18:15 a l'aula d'informàtica de l'escola. Preu únic 49€/mes + 30€ de matrícula.