logo cole colorL’escola posa a disposició de tota la comunitat educativa el pla de reobertura del centre per a les dues últimes setmanes del curs 2019 – 2020. En aquest document es detallen totes les actuacions prèvies a l’obertura, horaris, condicions per a l’assistència, mesures d’higiene i seguretat i d’altres informacions relacionades amb les activitats que es duran a terme durant aquests dies.
logo cole colorEn el següent document es poden consultar les puntuacions provisionals del barem per aquells alumnes que hagin fet la preinscripció en primera opció en el nostre centre. Si alguna família hi detecta algun error, pot realitzar la pertinent reclamació entre el 2 i el 5 de juny.
Ja tenim dates per a la preinscripció del proper curs 2020 – 2021. A partir del dimecres 13 de maig i fins el 22 d’aquest mateix mes, es podrà dur a terme la preinscripció de dues maneres diferents:

      -  A distància a través d’Internet utilitzan una de les vies següents:

  • Descarregant el document de solicitud de preinscripció a l’enllaç següent document, omplirlo i enviarlo escanejat o fotografiat juntament amb la documentació necesaria*  a la nostra adreça de correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. El centre contestarà tots els correus conforme s’ha rebut la documentació i aquesta és correcte.
  • Enviant el resguard de la sol·licitud que es genera automaticament al omplir l´aplicatiu on line,  i la documentació necessària*, escanejada o fotografiada a la nostra adreça de correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. El centre contestarà tots els correus conforme s’ha rebut la documentació i aquesta és correcte. 

Recomanem fer-ho d´una d’aquestes vies on line en la mesura del possible. Per qualsevol dubte poden trucar al telèfon del centre 93 3791856 i els ajudarem a resoldre´l.

          -De forma presencial a l´escola, recomanada per aquelles famílies que no la puguin fer per Internet, a partir del dia 19 i fins al 22 de maig. Per fer-ho d’aquesta manera, es prega demanar cita prèvia telefònicament al 93 3791856 a partir del 13 de maig. L’horari d’atenció al públic serà de 9:00 fins a les 13:00 i de 15:00 a 17:30 amb possibilitat d’adaptar-se a necessitats específiques. L’escola es compromet a mantenir totes les mesures higièniques i de seguretat recomanades pel Departament de Salut. Per aquest motiu, demanem a les famílies que segueixin aquestes instruccions:
  • Venir al centre el menor nombre de persones possible per fer la gestió (preferiblement només una persona).
  • Portar la documentació necessària* per a poder-la escanejar o fotocopiar i, si pot ser, la sol·licitud emplenada des de casa. Recomanem portar el propi bolígraf si es preveu haver d’omplir la sol·licitud.
  • Es recomana portar mascareta i guants.
  • No han d’acudir al centre les persones de grups d'especial vulnerabilitat o en període de confinament, o que presentin símptomes; en aquest cas, poden autoritzar per escrit a una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació.

*Documentació necessària per la preinscripció:
 • El Llibre de Família.
 • El DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor o tutora o guardador o guardadora de fet).
 • El DNI de l'alumne o alumna major de 14 anys o si té DNI tot i ser menor de 14 anys.

Publicació de la oferta inicialEl Departament d’Educació ajorna tots els tràmits relacionats amb el procediment de preinscripció i matriculació de l’alumnat de tots els ensenyaments, en totes les etapes.
El Departament està treballant per tal que els diferents processos de preinscripció i matriculació es puguin dur a terme amb totes les garanties.
Al mateix temps, es treballa per tal d’adequar els tràmits pensant en les circumstàncies actuals.
S’informarà sobre el nou calendari d’actuacions tant aviat com sigui possible.

L’escola, seguint indicacions de les diferents administracions, ha d’interrompre la seva activitat presencial en el centre i romandrà tancada fins que les autoritats competents ho autoritzin. Aquesta mesura, que s’aplica a tots els centres educatius del país, ha de servir per ajudar en l’actual situació i, per aquest motiu, preguem a les famílies que segueixin les indicacions i també contribueixin a poder tornar el més aviat possible a la normalitat.
Moltes gràcies i fins aviat!